BMW i3

 

BMW i3 private leasen

Overweegt u om de BMW i3 te private leasen? De BMW i3 is het rijdende bewijs dat bewust rijden absoluut niet ten koste hoeft te gaan van rijplezier bij een leaseauto. De i3 is een compacte leaseauto met een uniek ontwerp dat duurzaamheid uitstraalt. Naast dat de leaseauto volledig elektrisch is, is hij vervaardigt uit duurzame en recycelbare materialen zoals koolstofvezel en aluminium. Ook in het interieur is gekozen voor materialen zoals gerecycled plastic en bamboe gras, die niet alleen duurzaam zijn, maar tevens een lust voor het oog!

Deze leaseauto beschikt over alle technologische hoogstandjes die je van een moderne leaseauto als de BMW i3 mag verwachten. De Traffic Jam Assistant stuurt op de snelweg actief met u mee, de Park Assistant parkeert de i3 zonder problemen geheel zelfstandig in en de Driving Assistant Plus voorkomt botsingen en houdt in het stadsverkeer een veilig afstand van andere weggebruikers. Daarnaast beschikt de i3 over een hypermodern én duurzaam interieur. Het gebruik van technologie en duurzame materialen geeft deze leaseauto een hypermoderne look. Zoals u ziet is de i3 niet alleen een bewuste en veilig, maar ook zeker een gemakkelijke leaseauto. Al met al de perfecte leaseauto om privé te rijden!

Met een bereik van 300 kilometer per laadbeurt en zijn geringe omvang is de BMW i3 uitermate geschikt voor lease gebruik in Nederland. De BMW i3 kan zowel thuis als bij de meer dan 100 combo snellaadstations in Nederland opgeladen worden. Bekijk nu de kaart met de locaties van alle snellaadstations die Nederland rijk is en waar de i3 leaseauto opgeladen kan worden.

Ziet u zichzelf al helemaal in de BWM i3 rijden? Dat kan al vanaf slechts €629 per maand, inclusief btw. Voor deze prijs profiteert u van de vele voordelen die full operational lease u bieden. Deze prijs op basis van 20.000 kilometer per jaar en een contractduur van 48 maanden. Vraag snel een vrijblijvend de BMW i3 lease offerte aan.