Hyundai IONIQ

 

Hyundai IONIQ private leasen

Interesse om de Hyundai IONIQ private te leasen? De volledig elektrische Hyundai IONIQ is een stijlvolle leaseauto die over de beste aerodynamica van zijn klasse beschikt. Deze stille leaseauto beschikt over een 100 procent emissievrije actieradius van tot wel 200 kilometer. Dit is voldoende voor dagelijks gebruik, maar ook zeker voor bijvoorbeeld een weekend weg. Kortom, de IONIQ is de ideale gezinsauto!

De elektromotor van de IONIQ ligt voorin de wagen en geeft deze leaseauto een vermogen van maar liefst 88 kW (120 pk) wat resulteert in en een verbluffende koppel van 295 Nm. Deze indrukwekkende motor zorgt voor een vliegende start, binnen 10 seconden zit u al op de 100 kilometer per uur.

De IONIQ biedt ruimte voor minimaal 455 en maximaal 1410 liter bagage. Het interieur van deze Koreaanse leaseauto is vervaardigd uit recyclebare materialen zoals suikerriet en soja-olie. De auto is voorzien van alle luxe die u mag verwachten van een moderne auto als de IONIQ, zoals parkeersensoren, airconditioning en elektrische ramen.

“In één oogopslag snap je dat de Hyundai IONIQ de allerbeste bedoelingen heeft met Moeder Aarde”

- Review Autoreview.nl

Wanneer u aan het rijden bent wordt de nog beschikbare actieradius duidelijk op het scherm weergegeven. Dit scherm beschikt tevens over Apple Carplay, wat ervoor zorgt dat uw iPhone eenvoudig te bedienen is via het centrale scherm. De Wallbox laadt de accu van de IONIQ binnen vier uur volledig op. Maar deze leaseauto beschikt ook over een snellaadfunctie die de accu binnen een half uur voor 80 procent oplaadt. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u tijdens een rit zonder stroom komt te zitten!

Wilt u zelf de innovatieve Hyundai IONIQ leasen? Bij MisterGreen rijdt u de Hyundai IONIQ al vanaf € 525 inclusief btw per maand, voor dit bedrag profiteert u van alle voordelen die full operational lease u te bieden heeft! Deze prijs is gebaseerd op 20.000 kilometer per jaar en een operational lease contract van 48 maanden. Vraag snel een vrijblijvend de  Hyundai IONIQ lease offerte aan.