Nissan Leaf

 

Nissan Leaf private leasen

Wilt u de Nissan Leaf private leasen? De Nissan Leaf is één van de meest populaire elektrische leaseauto’s van het moment. De Leaf beschikt over een dynamische acceleratie met verhoogd koppel en biedt hierdoor vrijwel identieke prestaties als reguliere voertuigen met verbrandingsmotor.

Met een volle accu heeft uw Nissan Leaf leaseauto een actieradius van 135 tot 180 kilometer, afhankelijk van uw rijgedrag en weersomstandigheden. Afhankelijk van type laadpunt, laadt de 30 kWh Nissan Leaf accu op binnen 30 minuten tot maximaal vijfeneenhalf uur. Wat betreft het type laadpunt is de Leaf behoorlijk flexibel, snellaadpalen, publieke laadpalen of een stopcontact bij huis: als er stroom uit komt, dan laadt de Nissan Leaf op! Doordat de accu van de Leaf is in de vloer gemonteerd is heeft deze leaseauto een relatief laag zwaartepunt dat zorgt voor een stabiele en zeer comfortabele rijervaring.

“Stil, soepel en comfortabel. De Leaf rijdt in de stad/druk verkeer erg fijn door de automaat en de elektromotor”

- Review Autoweek

De Leaf beschikt over al het comfort waar u aan gewend bent zoals stuurbekrachtiging, klimaatregeling en een touchscreen voor navigatie. Dit touchscreen kan tevens gebruikt worden om de dichtstbijzijnde vrije laadpaal te vinden, zo weet u zeker dat uw nieuwe leaseauto nooit zonder stroom zit. Het is een bijzonder stille leaseauto met een flinke laadruimte die gemakkelijk uit te bereiden is door simpelweg de achterbank neer te klappen!

U rijdt de Nissan Leaf bij MisterGreen al vanaf €499,- per maand inclusief btw. U profiteert dan van alle alle voordelen van full operational lease op basis van 20.000 kilometer per jaar en een contractduur van 48 maanden. Ziet u uzelf al in een Nissan Leaf rijden? vraag snel en vrijblijvend een Nissan Leaf lease offerte aan.