Renault Zoe

 

Renault Zoe private leasen

Overweegt u de Renault Zoe te private leasen? Renault heeft met de ZOE een voordelige, 100 procent elektrische leaseauto ontwikkeld. De ZOE is een compacte leaseauto die naast zakelijk ook zeker geschikt is voor privé gebruik. Hoewel deze leaseauto vrij compact is, is de achterbak in staat om zo’n 338 liter bagage te herbergen. Wanneer de banken neergeklapt zijn, beschikt de ZOE over een royale 1225 liter bagageruimte.  

Wij omschrijven de ZOE leaseauto met drie woorden: Compact, stil en schoon. Deze kleine krachtpatser heeft een uitstekende gewichtsverdeling doordat de motor voorin ligt en de accu achterin. Hierdoor is deze auto tevens zeer wendbaar, al met al weet de ZOE elektrisch rijden tot een unieke beleving te maken!

“Elektrisch rijden in de ZOE is in één woord geweldig. De rust, het vloeiende, het is echt autorijden 2.0”

- Review Autoweek

Thuis, op het werk of onderweg, de ZOE kan overal opgeladen worden en heeft dankzij de flinke 40 kWh accu een actieradius van zo’n 250 kilometer.. Afhankelijk van het soort oplaadpunt dat er gebruikt wordt, duurt het volledig opladen van de accu van deze leaseauto tussen de 2,5 uur en 24 uur. Maar door de snellaadfunctie is het tevens mogelijk om 80 procent van de accucapaciteit te laden in slechts 30 minuten, met andere woorden: ideaal voor onderweg!

De ZOE weet rijplezier, gemak of welzijn moeiteloos te combineren. Wilt u de Renault ZOE leasen voor privégebruik? Dat kan bij MisterGreen al vanaf € 475,- incl. btw per maand full operational lease op basis van 20.000 km en 48 maanden. Bekijk direct de vele voordelen die full operational lease u bieden of vraag direct en geheel vrijblijvend een Renault Zoe lease offerte aan.