Volkswagen e-Golf

 

Volkswagen e-Golf private leasen

Wilt u de Volkswagen e-Golf private leasen? Met de e-Golf heeft Volkswagen het mogelijk gemaakt om elektrisch een Golf te rijden. De e-Golf is een aantrekkelijke leaseauto en heeft een 35,8 kWh accu wat de auto een actieradius van zo’n 250 kilometer geeft. Deze auto is hiermee geschikt voor ritten in de stad, maar ook zeker voor hierbuiten, de e-Golf is dan ook zeker een familie-auto te noemen.

De Volkswagen e-Golf is een zeer comfortabele, veilige én CO2 neutrale leaseauto. Als u eerder in een Golf gereden heeft, heeft u waarschijnlijk niet lang nodig om te wennen aan een e-Golf. De rijervaring in deze leaseauto is namelijk identiek aan die van een reguliere Volkswagen Golf met verbrandingsmotor.

De e-Golf beschikt over alle technische hoogstandjes die u van Volkswagen mag verwachten. Zo remt Front Assist automatisch af wanneer u zich te dicht op uw voorganger bevindt. En dankzij Traffic Jam Assist wordt filerijden in deze leaseauto opeens een ontspannen bezigheid, want dit systeem remt en accelereert automatisch in een file! De e-Golf beschikt over een 23,4 centimeter grote touchscreen waarmee navigatie-, radio en het multimediasysteem eenvoudig bediend kunnen worden door middel van handgebaren of uw stem..

“De Volkswagen e-Golf rijdt stil, soepel en bijna gratis!”

- Review Autoweek

Als de accu van uw e-Golf leeg is kunt u bij een laadpunt thuis, op het werk of bij één van de vele laadpunten die Nederland rijk is, de accu binnen 5,5 uur volledig opladen. Wanneer u onderweg bent kunt u via de snellaadfunctie de accu van de e-Golf in drie kwartier tot maar liefst 80 procent opladen. Met andere woorden, de e-Golf is een auto voor onderweg!

Ziet u uzelf al in de sportieve en comfortabele Volkswagen e-Golf rijden? U private least de e-Golf bij MisterGreen al vanaf €595,- inclusief btw per maand. Hierbij profiteert u van de voordelen van full operational lease, dit maandbedrag is op basis van 20.000 kilometer per jaar en een contractduur van 48 maanden. Vraag eenvoudig een vrijblijvend de Volkwagen e-Golf lease offerte aan!