Over MisterGreen Electric Lease

 

Duurzame transitie

Het negatieve effect van rijden op fossiele brandstoffen is iedere dag merkbaar. Onze kinderen groeien op in een wereld die hen vervuild is gegeven. Dit is het resultaat van een groeiende wereldeconomie geleid door grote energieconcerns als Shell, Exxon Mobil en BP. Samen kunnen wij dit stoppen door massaal over te stappen op elektrische auto’s. De techniek om te rijden op zonlicht en windenergie is voorhanden, laten we er gebruik van maken!

 

"MisterGreen versnelt de transitie naar het gebruik van

duurzame mobiliteit in Nederland."

 

Onze missie

In 2008 zijn wij begonnen aan de missie om de transitie naar het gebruik van duurzame mobiliteit in Nederland te versnellen. Elektrisch rijden is niet alleen duurzaam, het is voor veel Nederlanders ook een goedkoper alternatief voor traditionele benzine of dieselauto’s. De komende vijf jaar zal MisterGreen verder groeien om in 2022 de milestone van 5.000 elektrische auto's (in beheer) te bereiken.

 

"MisterGreen heeft 5.000 elektrische auto's in 2022!"

 

MisterGreen Electric Lease

MisterGreen helpt ondernemers met het verduurzamen van hun mobiliteit en maken mensen enthousiast voor elektrisch rijden. Op deze manier dragen wij bij aan de groene revolutie. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle operationele zaken uit handen en profiteert u van de vele voordelen die operational lease u biedt.

Ook nemen wij het economisch risico op ons, dat betekent dat u geen investering nodig heeft om duurzaam te kunnen rijden. U kunt uw eigen geld dus in uw bedrijf steken. Ook als de waarde van uw leaseauto sneller daalt dan verwacht, dan loopt u geen enkel risico.

Dit wordt u allemaal aangeboden door ons team van gepassioneerde EV-fanaten. Voor ons team van experts is elektrisch rijden meer dan enkel hun vakgebied. Dit blijkt ook wel uit de activiteiten die wij organiseren. Zo zijn we al in januari 2015 naar de Noordkaap gereden met twee Tesla’s om te bewijzen dat range anxiety ongegrond is. Ook zijn we naar de Tesla fabriek in Californië geweest om te zien hoe dit innovatieve bedrijf haar auto’s produceert. Afgelopen winter is één van onze medewerkers met een (kleine) elektrische auto op wintersport gegaan, puur om te bewijzen dat het kan!