The Fast Charging Network

Snellaadstations zijn te vergelijken met tankstations voor reguliere auto’s met verbrandingsmotoren. Want net als een verbrandingsmotor, heeft een motor van een elektrische auto natuurlijk ook brandstof nodig. Het verschil is dat een elektrische auto op stroom rijdt in plaats van fossiele brandstof. Om de transitie naar elektrisch rijden mogelijk te maken is het cruciaal dat er een dekkend netwerk van oplaadpunten is. MisterGreen draagt hieraan zijn steentje bij door ons eigen netwerk van snelladers aan snelwegen in en rond de Randstad beschikbaar te stellen. Deze oplaadpunten op A-locaties zijn voorzien van zonnepanelen waarmee zij hun eigen energie opwekken. De stroom die hier verkrijgbaar is dus niet opgewekt door middel van fossiele brandstof en is dus volledig duurzaam!

 

“Wist u dat MisterGreen 16 snellaadstations heeft in de Randstad, waar u als ambassadeur van MisterGreen gratis gebruik van kunt maken”

 

Bent u benieuwd waar u onze snellaadstations kunt vinden of welke tarieven wij hiervoor hanteren? Voor uw gemak hebben we dit overzichtelijk voor op een rijtje gezet:

Voor meer informatie over ons Fast Charging Network verwijzen wij graag door naar onze website: thefastchargingnetwork.nl