Win een reis naar California (Verenigde Staten)

 

Ambassadeursprogramma 2018 voor de Tesla Model S, X en 3

Mond-tot-mondreclame bleek een cruciale factor in de groei die MisterGreen afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Onze Tesla Model S rijders toonden zich als ware ambassadeurs! Uit onderzoek van Consumer Reports bleek dat 98% van de Tesla-eigenaren bij de volgende autokeuze trouw is aan het merk. Dit percentage is bij geen enkel ander automerk zo hoog, en dat willen niet onbeloond laten! MisterGreen start dan ook met het ambassadeursprogramma 2018 voor de Tesla Model S. Aanmelden is eenvoudig.

 

HOE WORD IK AMBASSADEUR?

  1. Lever één nieuwe lead via de snelle offerte;
  2. Vermeld uw naam in blokletters achter de naam van de lead;
  3. Ontvang automatisch een bevestiging van MisterGreen.
  4. Wanneer de lead wordt geconverteerd tot een nieuwe klant bent u ambassadeur.

 

VOORDELEN VOOR U ALS AMBASSADEUR

  1. Bij een conversie van een door u aangeleverde lead naar een nieuwe klant, ontvangt u de MisterGreen Disruption Green card
  2. Eén keer per jaar is er een ambassadeursborrel waar andere Tesla rijders en Tesla productspecialisten aanwezig zijn. In juni 2018 vindt de volgende editie plaats bij Tesla in Tilburg. Tijdens deze gelegenheid mag u een kijkje nemen in de nieuwe fabriek;
  3. Tijdens de ambassadeursborrel wordt de ambassadeursprijs 2018 uitgereikt voor de beste ambassadeur van het elektrisch rijden. Dit jaar is dat een reis voor twee naar de Tesla fabriek in Freemont (California, USA)!

 

HOE WERKT DE LOTING?

De loting vindt plaats tijdens de ambassadeursborrel in juni 2018. Hoe meer verkopen u als ambassadeur aandraagt, hoe hoger uw plek op de ranglijst. Dat betekent meer balletjes in de bingomolen, en een toenemende kans op de Ambassadeursprijs 2018!

De actie is geldig tot 31 december 2018. De MisterGreen Disruption card wordt per jaar uitgegeven. Hij is geldig van 1 januari tot 31 december 2018.

 

GEEF UW LEADS DOOR

  1. Geef uw leads door via onze snelle offerte;
  2. Vermeld uw eigen naam in blokletters achter de leadnaam;
  3. Ontvang automatisch een bevestiging van MisterGreen.